Horváth Péter - Direkt Lízing

Tel.: 0694/900-909
Mobil: 0670/4241-909
Fax: 0694/900-910
E-mail: info@difin.hu
Cím: 9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6. 1. emelet 103.

TISZTELT ÜGYFELÜNK!

Köszönjük, hogy biztosításainak kezelésével társaságunkat bízta meg.

Ez az oldal a személyes, társaságunknál elérhető alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetünk, kérjük, keressen minket elérhetőségeink egyikén.
 
Bemutatkozás:

Cégünk, a Direkt Leasing Kft, 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a tulajdonosok több éves tapasztalatára, szakmai tudására és kialakult kapcsolatrendszerére alapozva, partnereink, magán- és vállalati ügyfeleink számára, olyan biztosítási- és finanszírozási konstrukciókat nyújtsunk, melyek egyszerűen, gyorsan és olcsón igénybe vehetőek.
 
Magánszemélyek számára gépjárművásárláshoz komplex szolgáltatást biztosítunk: finanszírozási ügyintézés, zártvégű pénzügyi lízing keretében, a legkedvezőbb feltételű casco és kötelező biztosítás megkötését, valamint az autó átírásával kapcsolatos teljes körű okmányirodai ügyintézést is vállaljuk. Igény esetén, gépjármű kereskedő partnereinknél, az igényeknek megfelelő gépjárművet felkutatjuk, illetve a lecserélni kívánt használt gépjárművet megvásároljuk. Vállalati ügyfeleinknek a folyamatosan változó pénzügyi szolgáltatási piacon teljes körű, magas színvonalú, személyre szabott, ügyfélközpontú kiszolgálást biztosítsunk.
 
Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2020.04.28
PoweredBy: SK Trend Kft